lunes, 4 de agosto de 2008

Dictatuur van de vrijheid



Wat is er beter voor een mens dan vrij te kunnen doen wat je wilt zonder dat vervelende regeltjes beperkingen opleggen?

De democratie kan heel gemakkelijk een einde maken aan uw en mijn vrijheid. Want binnen de democratie beslist de meerderheid. Wanneer de meerderheid beslist dat we minder individuele vrijheid zouden moeten hebben, kan dit een feit worden. De democratie kan zelfs omver worden geworpen wanneer de meerderheid daartoe zou beslissen. Daarom ben ik voor de dictatuur van de vrijheid. Binnen deze dictatuur zal het onbespreekbaar zijn om de vrijheid van het individu aan banden te leggen. In het huidige systeem van de democratie is het namelijk mogelijk dat bijvoorbeeld moslim's wanneer deze in de meerderheid zouden zijn, de sharia in gaan voeren. Deze mogelijkheid zouden we op voorhand moeten uitsluiten. De sharia zou een einde kunnen maken aan onze cultuur van vrijheid en tolerantie. Die mogelijkheid moeten we beslist niet onderschatten. De islam is de snelst groeiende minderheid in ons land. Over een eeuw zullen moslim's hier de meerderheid vormen. Laten we ons daar al vast nu zorgen over maken voor het te laat is.

Binnen de dictatuur van de vrijheid kunnen we niet meer stemmen. Dat is ook niet nodig, want ieder zal vrij kunnen doen wat zij of hij wil zonder daarbij anderen in hun vrijheid te beperken. Vrijheid brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. We hebben dezelfde rechten als onze medemensen en moeten daarom ook met anderen rekening houden. Dat is logsich en verdedigbaar. Om de vrijheid van het individu te garanderen zullen overal camera's worden geplaatst om te waken over uw veiligheid en vrijheid. Wie niet veilig over straat kan is namelijk niet vrij. Daarom zal de pakkans van criminelen sterk worden vergroot dankzij camera's en de invoering van een dna-databank waar de gegevens van iedere burger zullen worden opgelagen. De belastingen zullen hervormd worden, want de belastingdienst maakt gebruik van methoden die lijken op die van de georganiseerde misdaad. Afpersing, dreiging en onvrijwilligheid kunnen niet bestaan in de vrije samenleving. Er dient alleen betaalt te worden voor gevraagde diensten. Belasting heffen voor ongevraagde diensten zal worden afgeschaft. De overheid mag geen winst meer maken op de belastingen.

De bijbel, de koran en de torah zijn boeken die aanzetten tot haat tegen homosexuelen en ongelovigen. Ze zullen op de lijst komen te staan van ongewenste boeken. Alles wat vrijheid beperkt, zal zoveel mogelijk worden onderdrukt. Intolerantie zal niet langer getolereerd worden.

No hay comentarios: